Valenciŕ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

ESCOLA D'OCI I TEMPS LLIURE

Escuela2 D'ESTIU


 

 

És una proposta pensada per a xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària, entre 3 i 11 anys, que es desenvolupa durant 5 setmanes, des de finals de juny fins finals de juliol.

 

Està programada en blocs setmanals perquè pugueu triar una o més setmanes.

 

SERVEIS OPCIONALS

La activitats temàtiques es desenvolupen durant el matí, entre les 9 h i les 13'30 h. L'escola matinera i el Servei de menjador, s'ofereixen també per qui ho necessite, ampliant l'horari d'assistència.

Cada any, a partir del mes d'Abril despleguem la informació amb la proposta actualitzada i el formulari d'inscripció.

Podeu accedir clicant ací: Escuela2DEVERANO 24

 

COM S'HO PASSEM A L'ESTIU A Escuela2?

CREATIVITAT I DIVERSIÓ

Amb un plantejament lúdic, la programació està destinada a fomentar la creativitat i les habilitats socials a través de l'ambient de convivència i les activitats organitzades. Animació, tallers d'arts plàstiques i escèniques, música, diversió, experimentació, jocs, banys...  Un entorn estimulant i amable, i un desplegament d'imaginació per a passar un estiu inoblidable.

Amb il·lusió, tratge de bany i tovalla, ganes de jugar, fer amics i descobrir la nostra pròpia originalitat,…  Nosaltres, l'estiu, el passem creant!

estampant la ma

 

Cada any triem un tema inspirador

ens dona peu conéixer cultures, imitar artistes i inventors, experimentar diferents tècniques i manipular materials diversos, inventar històries, pujar-se a un escenari…. enfrontar-se a "reptes" que només podran ser resolts amb originalitat, imaginació al poder i molta llibertat d'expressió.

CADA SETMANA COMENCEM amb una bona dosi d'humor

i alguna que altra sorpresa teatral… 

CADA MATÍ una xicoteta assemblea

per a calfar els ànims, explicar les nostres coses i saber què podem fer hui.

En xicotets grups de entre 15-18 participants. En els grups dels més xicotets la ratio és de 10-12.

I després… activitats diverses inspirades en el tema de l'any:

Tallers multiart (pintura, escultura, modelatge, arquitectura…), projectes de creació individual i col·lectiva.

Música, sessions audiovisuals, dansa i expressió corporal, cuina creativa, horta, contes, teatre, jocs…

        

  

 


      

    

  

Diversitat d'activitats combinada cada dia amb moments refrescants amb activitats d'aigua i les nostres piscines desmuntables

          

Un desplegament de recursos i propostes per a passar un estiu inoblidable, ple d'activitats que pretenen fer-nos sentir bé, enriquir-nos i divertir-nos.

L'EQUIP HUMÀ

Els i les monitores de l'escola d'estiu formen part, majorment, de l'equip habitual d'Escuela 2 durant el curs. Estan impregnats de l'esperit i estil de l'escola: respecte per la diversitat, respecte per les persones, flexibilitat, imaginació, amplitud de recursos i coneixement de les possibilitats de les nostres instal·lacions,…

 

LES INSTAL·LACIONS


Escuela2 compta amb àmplies instal·lacions al servei de la nostra escola d'estiu. També disposem d'un ampli espai exterior amb zones ben diferenciades que ofereixen la possibilitat de dur a terme activitats a l'aire lliure, el muntatge de diverses piscines de jardí, refrescants tallers aquàtics o tot tipus de jocs amb els quals gaudir de l'estiu.

 

Podeu accedir a més informació i el formulari de preinscripció picant ací: Escuela2DEVERANO 24