Valenciŕ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

ESCOLA D'OCI I TEMPS LLIURE

Escuela2 D'ESTIU


 

Les nostres propostes estan programades en blocs setmanals perquè pugueu triar una o més setmanes:

 

Per a Infantil i primària:  L'ESTIU CREATIU

És un programa pensat per a xiquets i xiquetes entre 3 i 11 anys que es desenvolupa durant 5 setmanes, des de finals de juny fins finals de juliol.

 

El nostre és un plantejament lúdic i està destinat a fomentar la creativitat i les habilitats socials a través de l'ambient de convivència i les activitats organitzades. Animació, tallers d'arts plàstiques i escèniques, música, diversió, experimentació, jocs, banys...  Un entorn estimulant i un desplegament de creativitat per a passar un estiu inoblidable.

 

La ratio dels grups està entre 15-20 per monitora. En els grups dels més xicotets (3 anys) es de 10-12.

 

Per a secundària i 6é de primària: TALLERS diverintensius

 

Destinats als xics i xiques entre 6é primària i 2on de l'ESO. Es desenvolupen durant les 3 primeres setmanes de Juliol.

 

FUNNY ENGLISH

és un projecte de immersió lingüística que promou la comunicació, cooperació i gaudi a través de la llengua anglesa.  Una proposta divertida, lúdica i participativa.

 Totes les activitats es basen en l'ús de l'anglès como llengua vehicular. La programació es molt diversa i inclou diferents tipus d'activitats enfocades a treballar les quatre habilitats necessàries per a l'adquisició d'una llengua: listening, speaking, reading y writing, amb un especial enfocament en la comunicació verbal.

 

CAPOEIRA I PERCUSSIÓ AFRICANA

Per aprendre les tècniques bàsiques de Capoeira junt a capoeiristes del grup Iandê. Ho farem amb música, coneixent també els instruments de percussió africana com el berimbau, l'atabaque i el pandero...

 

 

SERVEIS OPCIONALS

Les activitats es desenvolupen durant el matí. L'escola matinera i el Servei de menjador, s'ofereixen també als dos programes per qui ho necessite.

 

Cada any, a partir del mes d'Abril despleguem la informació amb la proposta actualitzada i el formulari d'inscripció.

Podeu accedir a través del següent link a la Escuela2DEVERANO 23