Valenciŕ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

ESCOLA D'OCI I TEMPS LLIURE


2 Fotos

ESCOLA ESPORTIVA


S'ofereix als xiquets i xiquetes a partir dels 4 anys, totes les vesprades, en eixir de l'escola, a partir de les 16:45h.

 

Les activitats esportives són una excel·lent eina educativa. La salut, les relacions socials i el treball de valors es desenvolupen a través de la pràctica. Des de ben menuts, oferim i estimulem els nostres alumnes a la pràctica d'alguna modalitat esportiva. Sóm conscients que molts d'ells continuen fora del nostre centre i, a l'àmbit del Voleibol femení, hem tingut algunes figures de cert nivell. 

De fet, la nostra escola està reconeguda com a Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i l'Esport i, amb el Fútbol i Voleibol, participem en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. 

Algunes d'aquestes activitats són organitzades per l'Ajuntament de Paterna, altres per la Fundació Esportiva Municipal de València i altres per la Federació corresponent.

Volem destacar les ajudes rebudes per l'Ajuntament de Paterna, tant organitzatives com econòmiques i la cesió d'ús de les instal·lacions municipals.

http://www.ceice.gva.es/web/deporte/jocs-esportius

  

Col.labora Ajuntament de Paterna

 

Som centre educatiu promotor de l'activitat física i l'esport (CEPAFE) acreditat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (GVA).

 

 PROGRAMACIÓ CURS 23-24

 

 

 

 ENLLAÇ INSCRIPCIONS ESCOLA ESPORTIVA:

https://forms.gle/NhUENM7jefXXCbzn8