Valenciŕ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

Escola d'estiu

Summer School


De 6é de Primària a 2n de l'ESO
Del 1 de Juliol al 19 de Juliol


Què és?

Per als xics i xiques entre 6é primària i 2n de l'ESO us proposem la nostra CRE–ACTIVE SUMMER, un projecte d'immersió lingüística que promou la comunicació, cooperació i gaudiment a través de la llengua anglesa.
YOU ARE WELCOME!!

Què farem?
CRE-ACTIVE SUMMER és una proposta divertida, lúdica i participativa, sobre la base del descobriment de diferents aspectes dels països de parla anglesa, les seues cultures i curiositats. Una experiència dissenyada i pensada per a tots.
The brains, the brawn, the dreamer, handy or techie… WHICH ONE ARE YOU? Llest, forçuda, creatiu, manyosa o friqui… QUI ERES TU?
Sou els Robin Hood, les Sherlock Holmes i els Ultimate Survivors d'aquest estiu?
Amb tota una aventura d'activitats, de tallers, de reptes i jocs podràs lluir les teues qualitats siguen les que siguen. Tir amb arc, construcció de basses, tallers, esports britànics, música, apps & gamers, murder mystery, scape room… Totes l'activitats es basen en l'ús de l'anglés com a llengua vehicular i totes revelen un vincle amb elements de la història i cultura britànica, elements que traspassen les èpoques sense perdre gens de sorpresa, intriga i misteri.

Com ho farem?

A càrrec de professors natius, la programació és molt diversa i inclou diferents tipus d'activitats enfocades a treballar les quatre habilitats necessàries per a l'adquisició d'una llengua:
listening, speaking, reading i writing, amb un especial enfocament en la comunicació verbal.
Els descobriments que van realitzant es matisaran en un producte, enriquit gràcies a la informació i els coneixements que vagen adquirint en el procés. Amb un alt enfocament en el treball en equip…i en la diversió.
Comptarem amb el suport de diferents metodologies basades en un enfocament comunicatiu i d'aprenentatge cooperatiu.
L'alumne serà el protagonista del projecte, participarà activament i viurà una experiència tan divertida com enriquidora.
Gaudirem d'un ambient relaxat, divertit, però alhora motivador.
Adaptarem la nostra proposta a les necessitats específiques de cada alumne.

Quins són els objectius?
Millorar el nivell i fluïdesa d'expressió en llengua anglesa.
Divertir-nos, compartir experiències, fer amics…
Fomentar l'aprenentatge significatiu de l'idioma.
Fomentar la cooperació i treball en equip entre els alumnes.
Promoure la participació i sensació de superació de tots els alumnes.
Superar les nostres inhibicions i aprendre a "atrevir-se", però en anglés.

Quan?
El curs complet dura 3 setmanes, des del 1 de Juliol fins al 19 de Juliol. Encara que es treballarà per blocs setmanals perquè pugueu triar entre vindre 1, 2 o les 3 setmanes, adaptant-nos a les vostres possibilitats.
L'horari serà entre les 9 i les 13.30h. Amb la possibilitat d'ampliar fins a les 15.30 amb el servei de menjador.

On?

La nostra escola d'estiu d'anglés està en la C/578, núm. 2, 46182 La Canyada (València), un lloc estupend per a gaudir de les vacances d'estiu amb un entorn ple de naturalesa que ens permet dur a terme activitats a l'aire lliure, refrescants tallers aquàtics o tot tipus de jocs amb els quals gaudir de l'estiu.

Vincles d'interčs